Saturday, November 27, 2010

CRÒNICA de la Compe Plafó Piri 2010


CRÒNICA DE LA COMPE PLAFÓ PIRI 2010

Un any més hem tornat a celebrar la Compe d’Escalada del Plafó del Piri, prova de l’Open de la Copa Catalana d’Escalada Esportiva. Aquest any hem batut rècords amb una vuitantena d’inscrits. Per sort, ben aviat canviarem de local i podrem disposar de millors instal·lacions i més espai per acollir-vos encara millor.

La “Compe Plafó Piri” es ve celebrant gairebé ininterrompudament des de l’any 1998. Aquests anys han servit per consolidar-la com a cita obligada a l’agenda bloquera de desenes d’escaladors, que any rere any es retroben al Piri per blocar i passar una bona estona.

L’edició que acabem de tancar ens deixa unes xifres impressionants: vuitanta inscrits, dels quals una quinzena han estat noies. Aquesta participació s’ha volgut premiar en l’entrega d’obsequis. Gràcies als patrocinadors, Esports Dom, Tenaya, Milo, Petzl, Beal i 8c+, hem pogut premiar molts dels qui avui, heu participat a la competició.

El podi en categoria absoluta l’han ocupat dos vells coneguts de la compe, en Roger Crespo i l’Alex Granados, en el 3er i 2n lloc respectivament. La sorpresa l’ha donat el jove escalador de Vic Pol Roca que s’ha acabat proclamant guanyador de l’actual edició.

En categoria femenina, després d’una ajustada competició (bona part del dia hi havia un empat entre elles), ha acabat guanyat la Yolanda Sánchez. La “Yoli” és una escaladora de Barcelona que malgrat fer poc temps que escala puja molt fort. La Bibiana Zariquey i la Núria Serra han quedat 2ona i 3era respectivament.

El primer escalador local ha estat en Roger Crespo, que avui ens ha demostrat estar en un gran moment de forma (cal apuntar que fa pocs dies ha encadenat el seu segon 8a de bloc a Targasona). Moltes felicitats Roger!

Volem agrair la participació de tots els escaladors participants i la seva paciència en els moments d’acumulació de diversa gent provant molts blocs alhora. També agrair el suport de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya i l’Ajuntament de Vilassar que un any més han estat al nostre costat per fer possible la compe. Per últim, donar les gràcies a tot l’equip humà que un any més ha demostrat el seu compromís organitzant una nova Compe del Plafó del Piri.

Centre Excursionista Vilassar, 27 de Novembre del 2010

No comments: