Saturday, November 29, 2008

Bona compe 2008!!




Bona assistència de públic a la 7ena edició de la Compe Plafó Piri. 53 escaladors/es ens han acompanyat tot el dia.

Un petit ensurt en una caiguda que ha acabat en una visita al metge ha estat l'única incidència d'aquesta nova edició fanàtika.

Destacar la bona feina feta per en Marc Vilanova i el seu equip, que han dissenyat una vintena de vies de gran nivell. Segons hem pogut parlar amb els participants les vies eren força dures!



Ha guanyat en Víctor Esteller que no ha tingut gaires dificultats per fer la majoria de vies de la compe al primer intent. Sols ha hagut de repetir un parell de vies de la classifiatòria, essent l'únic encadenador de totes les vies proposades.Destacar molt especialment el bon paper de l'escalador del Plafó Piri, Roger Crespo.Felicitats Roger!! I també la bona posició del Víctor Echazarra.

En la categoria femenina l'ha imposat la fins fa poc campiona d'Espanya d'escalada en Bloc, que ha acabat en una bona desena posició absoluta.L'ambient ha estat de pur fanatisme durant tot el dia.

L'esdeveniment ha estat cobert per a cadena de televisions locals (BTV, Tarragona, Girona i Lleida TV, entre altres). Demà Diumenge és possible que es puguin veure imatges de la compe per BTV (secció esports).

Al final de la compe s'ha fet un generós sorteig de material on gairebé tothom ha acabat rebent un obsequi gràcies als nostres espónsors.

Moltes gràcies per la vostra assistència i fins l'any que ve!!!

Aquí va la classificació:

1-Víctor Esteller2-Oleksiy3-Jonas
4-Armando Raya5-Roger Crespo6-Víctor Echazarra7-Daniel Mauri8-Fèlix Obradó9- Carles Marín
10-Sara Aicart (1a femenina)11-Albert Viscasillas12-Zombi13-Santi14-Xavier Noguera15-Toti Valés16-?17-Manel Pérez18-Jaume Oliveras19-Salva Massó20-Aleix Roig21-Luis Bernal22-Marc Antolí23-Jordi Adsvar24-Marieta Cartró (fem.)25-Aniol Garcia26-Curro González27-Jordi Masats28-Rodrigo d'Alvo29-Julio Masip30-Gyesti (fem.)31-Marc Montañés32-Jonathan Browne33-Marià Serrat34-Marc Rigau35-Albert Nolla36-Isanagui Rojas37-Aida Artigas (fem.)38-José Manuel Roncel39-Alex Canales40-Jordi Llobet41-Ricard Alagret42-Oriol Jurnat43-Pedro Castillo44-Beatriz Flamini (fem.)45-Julián Gea46-Mercè Ribera (fem.)47-Raúl Ortiz48-David Rosell49-Xavi Gómez50-Sergi Bermúdez
Reportatge gràfic a càrrec del pare del Jordi Esteller. Podeu trobar-lo complet aquí

6 comments:

Jordi_e said...

Hola:
Podeu trobar reportatge fotografic a http://cerdanyolalleureaventura.spaces.live.com/

Felicitats per la compe.
Jordi_e

Marieta said...

ueee, va estar molt bé...però trobo que per un altre any podrieu demanar més galetes, que vareu fer curt jajajajajajjaa

Aleix said...

Jajajjaajaja!!!

Moltes gràcies per les fotos Jordi!!

I gràcies a tots/es per venir!

Per l'any que ve mirarem de demanar més galetes. Però haureu de venir amb un petate per recollir-les jejejeje

Anonymous said...

eI BOUS!! Felicitats per la compe i felicitats pels blocs, eren molt bons!! Guanyar a l'Aleix va ser dur,,, ho he de confesar!!

Aleix said...

Jajaja Jaume ;)

Va estar molt bé la compe!!

A veure si ens ajuntem una bona colla del Maresme per venir a la de La Salle :))

Anonymous said...

ese crespin!!!!!!!!!!!!!
nomes hi ha un cami:el rotpunk!!!!!