Sunday, September 16, 2007

Fi d´estiu 2007 a Margalef






Aquest cap de setmana ens hem trobat una colla de malalts de roques per la rojenca terra de les Garrigues: MARGALEF, paradís de roca de Catalunya!

Alguns dels qui hem coincidit allí aquest cap de setmana 15 i 16 de Setembre... Nando Gel i Helena, Xavi Moll amb la seva dona, Javi de Terrassa i Joana del Plafó del Piri, Oriol Maraver i Eli, Nen del Piri i Aleix.

El Dissabte ha estat molt fanàtic amb força vies encadenades i probades. Això sí, es nota l´enorme rovellament que portem a sobre i la manca de metres de roca que encara falten per escalar acceptablement... l´estiu ha anat molt bé. Podem afirmar que el nostre còs està recuperat!! Ara toca recomençar, en roca, en búlder,... per estar a punt ara que comença a venir la millor època de l´any. I recordeu que Rodellar i les sortides Divendres-Diumenge ens esperen en menys d´un mes...

El primer dia hem visitat Ca la Marta on s´han provat i/o encadenat:

-"Pedopulsion" 7a Oriol, Catx, Víctor i Aleix. Tots a vista o flaix
-"Lacasitos de merda" 7a pels mateixos alguns a vista
-"Txula hop" 7a+ a vista per l´Uri, encadenada per Catx, probada per Víctor i Aleix
-"Instint Animal" 7b a vista per l´Uri i probada per Víctor (la monta) i Aleix
-"Pollastre de Granja" 8a monta Javi i proven Uri i Catx
-"Twist as Lola" 8a proben Uri i Catx

El Diumenge es presenta curt i preferim escalar poc i tornar aviat a casa per preparar la tornada a la uni per alguns i l´estreno per altres...

Visitem el Racó de la Finestra.

Escalfem a peu de via a tope i un cop calents de dits i braços provem com a primera i última via del dia "Tropicana" 7b que tenia muntada el Xavi Moll.

El Xavi encadena "Tropicana"!! Moltes felicitats ;))) També ho fa l´Aleix que amb aquesta via comença i acaba el dia al pur estil del Mètode Piri (importants els 15 min d´escalfament!).

Això és tot per el cap de 7mana... next week more rotpunkts ;)

3 comments:

Anonymous said...

Jo també hi era.

Tot i que no vam ser presentats formalment vam parlar al refu el dissabte, oi?

Un plaer coneixer-vos

Anonymous said...

molt be fieres.... el que encara no entenc es pq entreneu pilaca quan despres encadeneu amb aquest metode piri....

Anonymous said...

mmm... una kosa... k e patentado lo de METODO PIRI y kada vez k se escriba se recogera la direccion del k lo escribe y el numero de su kuenta... kada "METODO PIRI" va a 30 € ... asi k a partir de ahora una de dos... o calentamos antes de encadenar ... o encadenamos y ademas de la gasolina pagamos el impuesto por utilizar "metodos" k no se pueden utilizar asi a la ligera... haber si nos hemos creido k aki kada uno puede escalar de la forma k kiera!!!