Monday, August 28, 2006

Sadernes

Les últimes dues setmanes hem visitat la gironina escola de Sadernes. Ídilic emplaçament on degustar plaques plenes de regletes i xorreres. Algun desplom. I vies de tots els graus.

Un dels sectors més visitats ha estat el Pont d´en Valentí. On s´hi troba "La Peke". Un 7b que va un parell d´anys va encadenar en Marc abans de marxar de viatje... Aquests dies han passat per allí en Nacho, l´Aleix, en Marc, l´Alfred, en David ("Bistec"),...entre d´altres. Encadenant-la els dos últims.
Es tracta d´una via de resistència curta (uns 15 metres). Mantinguda des del primer canto fins al canto de xapar a reunió, transcorre per una placa tècnica primer, després per tres xorreres obligades, i torna a plaquejar amb alguna presa més bona fins la R. Desplom lleuger d´uns 10/20º. MOLT RECOMANABLE!!!

Aquest cap de setmana ha estat l´ocupació vilassarenca de Sadernes. En Josep Moragues (amb una colla d´amics), i en Mikel amb la seva companya i la megafurgo, han estat alguns dels qui hem trobat per allí. Tots ells, en algun moment, gent implicada en el centre exc vilassar i les seves activitats.

La setmana que ve... LA PEKE ENS ESPERA

No comments: